Nieuws

Dynamics Experience 2013 geslaagd

Op dinsdag 16 april 2013 vond de Dynamics Experience plaats, het jaarlijkse congres voor en door Microsoft Dynamics gebruikers en het was dit jaar weer een groot succes. In totaal kwamen er meer dan 250 Dynamics gebruikers en 26 Dynamics partners op de dag af. GAC was van de partij met een Ronde Tafel sessie over productconfiguratie door klanten en een break-out sessie waarin het NAV2ALL connectivity gereedschap gedemonstreerd werd.

Jay Ramsanjhal, bestuursvoorzitter van de Dynamics user group, opende de 5e Dynamics Experience. Dit jaar is naar aanleiding van feedback besloten om verder ‘de diepte in te gaan’ en daarom dertig ronde tafel discussies en langere break-out sessies te organiseren. Zowel de ronde tafels als de break-out sessies duurden een uur. Natuurlijk was er eerst een gezamenlijke openingssessie. De aanwezigen hadden anderhalf uur de kans om van gedachten te wisselen met een keur aan sprekers.

Laat uw klant zelf zijn product configureren

GAC koos als onderwerp voor zijn ronde tafel ‘Laat uw klant zelf zijn product configureren’. Het GAC platform heeft een uitgebreide configurator die direct gebruik maakt van product- en klantgegevens in NAV om zowel de logistiek als administratie af te handelen. Deze configurator laat zich eenvoudig aan een e-commerce oplossing koppelen waardoor klanten binnen vastgelegde grenzen zelf producten kunnen samenstellen. Daarmee speelt GAC direct in op de wens om de ontwikkeltijd van nieuwe producten te verkorten van enkele weken naar tien minuten. Aan de ronde tafel nam de volle bezetting van tien man deel en kwamen leuke discussies op gang.

Connecting Dynamics NAV to the world

Ook presenteerde GAC onder de naam ‘Connecting Dynamics NAV to the world’ de NAV2ALL applicatie. Deze oplossing kan met minimale kosten en tijdsinvestering gegevens uit systemen ontsluiten en verrijken. Dit gereedschap laat derden met slechts enkele muisklikken en zonder programmeerwerk connectiviteit bewerkstelligen. De 35 deelnemers aan deze sessie zagen hoe webservices in een fractie van de tijd gekoppeld worden van NAV naar ieder willekeurig ander platform. NAV2ALL biedt zo een zeer snel en eenvoudig te implementeren gereedschap om data- en businesslogica te ontsluiten.

De Dynamics Experience 2013 vond plaats in congreslocatie Kameryck in de buurt van Utrecht. Reacties van zowel bezoekers als Dynamics partners waren zeer positief. We hebben nieuwe contacten kunnen leggen en de banden met bestaande contacten aan kunnen halen. De volgende Dynamics Experience staat op de planning voor 8 april 2014.

 

Deel op Facebook Deel op LinkedIn Deel op Twitter
Meer informatie |  Stel een vraag


Verstuur
Meer informatie |  Wij bellen u
Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug


Contact me
Meer informatie  |  Contact

GAC Business Solutions
De Scheper 307
5688 HP Oirschot
+31(0)499-58 28 27
info@gac.nl