Nieuws

GAC verwelkomt nieuwe Production+ relaties

Micronit Micofluidics

Micronit uit Enschede maakt al meer dan tien jaar lab-on-a-chip producten op glasbasis. Micronit heeft ruime ervaring met micromachining en microfluidics en is een belangrijke leverancier voor biowetenschaps- en chemiebedrijven. Micronit werkte voorheen zonder de productie functionaliteit en combineert deze uitbreiding met een upgrade en optimalisatie naar de laatste versie van Microsoft Dynamics NAV2013.

www.micronit.nl

 micronit logo

  

Arfman

Arfman uit Holten levert een bijdrage aan de veiligheid van mens en dier door totaaloplossingen te bieden voor faunavraagstukken. Arfman voert een complete lijn faunaproducten en levert stalen hekwerk voor onder andere bedrijven, scholen en de spoorwegen.

Aanleiding Implementatie Dynamics NAV 2013

Arfman heeft al een aantal jaar ervaring met Microsoft Dynamics NAV. Op het systeem van een zusteronderneming werd gebruik gemaakt van een oudere Microsoft Dynamics NAV versie met het nodige maatwerk. Nadat Arfman als bedrijf zelfstandig verder ging in 2012 is besloten om volledig over te stappen naar een standaard Dynamics NAV omgeving. Dat betekent dat upgrades eenvoudig te realiseren zijn en Arfman altijd gebruikmaakt van de laatste technologische mogelijkheden. Functioneel springt de integrale Productconfigurator in het oog. Hiermee wordt middels een ‘vraag-en-antwoord’ formule door klanten en medewerkers de juiste samenstelling van de hekwerken bepaald.

www.arfman.nl

arfman

  

 

 

 

 

 

 

 

Deel op Facebook Deel op LinkedIn Deel op Twitter
Meer informatie |  Stel een vraag


Verstuur
Meer informatie |  Wij bellen u
Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug


Contact me
Meer informatie  |  Contact

GAC Business Solutions
De Scheper 307
5688 HP Oirschot
+31(0)499-58 28 27
info@gac.nl