Nieuws

Winnaar Microsoft Surface Pro bekend

De winnaar van de Microsoft Surface Pro die op Dynamics Experience 2013 werd verloot is bekend. Het is Con Vreugde van Gebr. Langeveld BV. Samen met de familiebedrijven Netherland Bulb Company en Garden State Bulb verzorgt dit bedrijf de handel in miljoenen bloembollen per jaar voor de retail en voor export naar de Verenigde Staten en Canada.

Dynamics User Experience 2013

GAC organiseerde de Microsoft Surface Pro loterij als onderdeel van de vijfde editie van de Dynamics Experience 2013. Dit onafhankelijke Microsoft Dynamics evenement biedt ruimte om ervaring en kennis uit te wisselen met 250 medegebruikers en 30 sponsors en kennispartners. Na afloop van het evenement is uit de door bezoekers achtergelaten visitekaartjes een prijswinnaar getrokken.

NAV2ALL en Productconfigurator

Op de Dynamics Experience 2013 toonde GAC onder meer de NAV2ALL applicatie waarmee snel en tegen minimale kosten webservices aan de gegevens van de bedrijfssoftware te koppelen zijn. Ook werd er de nieuwe Productconfigurator getoond waarmee klanten via de e-commerce oplossing zelf producten kunnen samenstellen aan de hand van gegevens die direct uit de Dynamics NAV omgeving komen.

Microsoft Surface Pro

Con Vreugde nam de gewonnen tablet aan van Ronald van den Broek en Arjan Jongemans van GAC Business Solutions. Hij liet weten erg blij te zijn met de Microsoft Surface Pro. Deze tablet geeft dankzij het erop geïnstalleerde Windows 8 interessante mogelijkheden voor gebruik in combinatie met Microsoft Dynamics NAV gebaseerde oplossingen.

 

Deel op Facebook Deel op LinkedIn Deel op Twitter
Meer informatie |  Stel een vraag


Verstuur
Meer informatie |  Wij bellen u
Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug


Contact me
Meer informatie  |  Contact

GAC Business Solutions
De Scheper 307
5688 HP Oirschot
+31(0)499-58 28 27
info@gac.nl