Nieuws

GAC Business Solutions uitgeroepen tot nummer 1 Microsoft Dynamics NAV leverancier van Nederland

Op de World Partner Conference heeft Microsoft GAC uitgeroepen tot nummer 1 Microsoft Dynamics NAV leverancier van Nederland. Daarmee behoort de softwareclub uit Oirschot tot de wereldwijde top vijf procent van leveranciers van bedrijfssoftware op basis van Microsoft Dynamics NAV. Ook is GAC toegelaten tot de 2013 President’s Club for Microsoft Dynamics.

Hiermee toont GAC opnieuw aan dat de ‘Growing Together’ strategie werkt. Onderdeel van toelating tot de President’s Club is het realiseren van groei door nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klanten te helpen groeien met de inzet van innoverende oplossingen.

“Wij zijn trots dat wij ook in 2013 tot de President’s Club van Microsoft gerekend worden” zegt Erik van Driel, directeur van GAC Business Solutions. “Onze op groei gerichte aanpak werkt, partners waarderen de focus op branchegerichte oplossingen en Microsoft plaatst ons in de top vijf procent van best presterende leveranciers van Dynamics NAV in de wereld. Een resultaat van de enthousiaste en toegewijde inzet van de GAC medewerkers.”

2013 President’s Club

Om bij de 2013 President’s Club for Microsoft Dynamics toegelaten te worden, moet een leverancier van bedrijfssoftware in het bezit zijn van een Silver of Gold ERP Competency certificering. Vervolgens kijkt Microsoft naar de gerealiseerde verkopen waarbij een uitsplitsing wordt gemaakt tussen new business en verkoop aan bestaande klanten. Uit deze factoren, enkele key business milestones, een constant hoge mate van klanttevredenheid en een actieve rol in de ontwikkeling van nieuwe technologieën maakt Microsoft een rangorde in partners. Aan de wereldwijde top vijf procent van die rangorde wordt lidmaatschap van de President’s Club toegekend.

GAC toont met het toegekende lidmaatschap aan een bestendige partner te zijn, die kan bogen op hoge klanttevredenheid en die zorgt voor hoogwaardige, technisch vooruitstrevende implementaties van branche specifieke bedrijfssoftware. Dat geeft uitstekende groeikansen voor partners in de branches productie, groothandel, zakelijke dienstverlening en zorg.

Deel op Facebook Deel op LinkedIn Deel op Twitter
Meer informatie |  Stel een vraag


Verstuur
Meer informatie |  Wij bellen u
Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug


Contact me
Meer informatie  |  Contact

GAC Business Solutions
De Scheper 307
5688 HP Oirschot
+31(0)499-58 28 27
info@gac.nl