Nieuws

Novaqare waarborgt de hoogste kwaliteit met Production+

Novuqare opereert internationaal vanuit het Zuid-Nederlandse Horst. Het is een professionele, sterk klantgerichte onderneming die hoogwaardige medische (technische) producten ontwikkelt, innoveert en in de markt zet. Novuqare wil in de gezondheidszorg het welzijn van patiënten verhogen en het werk van de medische professionals verbeteren.

Kwaliteitwaarborging

Om de hoogste kwaliteit te waarborgen, verzorgt Novuqare het gehele proces van marktonderzoek tot productontwikkeling en van prototype tot productieproces. De nadruk ligt op diagnostische producten die eenvoudig in gebruik zijn en een snelle diagnose geven.

Production+ ondersteunt

Op basis van Microsoft Dynamics NAV Production+ zijn bij Novuqare de volgende processen geautomatiseerd:

  • Financiële administratie
  • Relatiebeheer (CRM)
  • Verkoop
  • Inkoop
  • Productie
  • Materiaalplanning (MRP)
  • Projectmanagement

Klik hier voor meer informatie over Novaqare. Voor meer informatie over de case of andere cases van productiebedrijven, kunt u contact opnemen met Willem Nijhof via 0499 58 28 27 of mailen naar: marktbewerking@gac.nl.

 

Deel op Facebook Deel op LinkedIn Deel op Twitter
Meer informatie |  Stel een vraag


Verstuur
Meer informatie |  Wij bellen u
Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug


Contact me
Meer informatie  |  Contact

GAC Business Solutions
De Scheper 307
5688 HP Oirschot
+31(0)499-58 28 27
info@gac.nl